TIPS & TRICS

Zelf doen

Kinderen roepen niets anders, maar onze eigen autonomie is soms ver te zoeken op het werk. Terwijl het een belangrijke energiebron is voor werkgeluk. Maar waar word jij gelukkig van? Ga jij lekker tijdens een druk evenement of laad je op tijdens een dagje thuiswerken? Drie tips om je alvast aan het denken te zetten:

1. Plezier is een keuze

Niet je baas, maar jij weet wat jij belangrijk vindt in je werk. Bepaal aan welke waarden jouw baan moet voldoen, want daar ligt de sleutel tot motivatie en plezier.

2. Bereik je bronnen

Werk kost energie, maar kan je ook energie geven. Een complimentje van een collega of een tevreden klant. Ga na wat jou een boost geeft en bijdraagt aan een plezierige werkervaring

3. Boetseer je baan

De kleinste veranderingen hebben soms de grootste impact. Denk goed na over waar jouw talenten liggen en wat jij het liefste uit je baan haalt.

Zit het even tegen? Doe de online training ‘lekker in je vel’ 

TIPS & TRICS

Doe de training ‘Lekker in je vel’

Op een tegenslag zelf heb je niet zoveel invloed. Je hebt wel invloed op de manier waarop je ermee omgaat. En dat leer je in de online training ‘lekker in  je vel’ van GoodHabitz. In 5 modules van 30 minuten leer je zelfs hoe je je geluksgevoel vergroot.