INSPIRATIE

PODCAST – Hoe creëer je geluk op de werkvloer?

Met Werkverkenners zoekt Rens de Jong antwoorden op de vragen die werkgevers hebben over werk. Hoe creëer je geluk op de werkvloer? is een van de best beluisterde afleveringen.

Luister >  

 

PODCAST – Werkstress en werkgeluk

Deze aflevering van Rayman’s radioprogramma Ask me Anything gaat over stressbestrijding. Moeten we met z’n allen aan de yoga? Moeten we leren nee zeggen tegen de baas? Of moeten we ja zeggen tegen onszelf?

Luister >

PODCAST – 4 sleutels van geluk op het werk

PFFF is een methode die staat voor de 4 sleutels van geluk op het werk. En daarover vertelt Gea Peper in deze podcast van Arjen Banach. Gea is oprichter van HappinessBureau en heeft als doel werkgeluk in organisaties te vergroten.

Luister >  

 

WEBINAR – Onderweg naar werkgeluk

Gea heeft een model ontwikkeld hoe je ‘geluk’ als model kan gaan toepassen in de praktijk. Wat is nu gelukkig werken? Waarom is geluk in het werk belangrijk? Maar bovenal hoe creëer je werkgeluk als je werkzoekend bent? Mensen die gelukkig zijn in hun werk zijn gezonder, creatiever, werken beter samen en hebben minder last van stress dan hun minder gelukkige collega’s. Gelukkig werken draagt bij aan een hogere arbeidsproductiviteit en een grotere klanttevredenheid.

Naar de webinar >